Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

När ett arbete behöver utföras är den första kontakten viktig. Det går att ringa mig på tel nr 040-5029659, eller skicka mail på addressen maria.berghall@gmail.com.

Informationen som är viktig är i vilket skick er pjäs är, handlar arbetet om beklädnad, eller skall resårerna bytas, eller skall möblerna även ytbehandlas? En bild av ifrågavarande möbler är bra att skicka per e-mail. Då kan jag utgående från bilden skicka er en kostnads estimering på arbetet och materialåtgången.

Sedan kommer vi överens om en tidpunkt som är lämplig för att utföra arbetet. Kom ihåg att kontakta mig i god tid före arbetet skall utföras så att allt förarbete kan planeras bra. Tygvalet skall man inte ha bråttom med, tyget är oftast den del på möbeln som framträder mest, och valet av tyg bör ske i rätt miljö med den bästa möjliga belysningen.

Det bästa resultatet i tygvalet får ni om ni först kommer till verkstaden för att välja ut ett antal tygprov som ni tar med er hem. Sedan begrundar ni tygen i lugn och ro, för att slutligen hitta det tyg som blir ert eget.